Begynder talent stævnet i Esbjerg

Print PDF

Referat fra Begynder talent stævnet i Esbjerg februar 2015

 

Kamptræner Brian fortæller:

 

Frej taber knebent 3-4 i en kamp som vi følte lige så godt kunne have været vundet. Modstanderen fik to point i en duel og på trods af flere kvalificerede dwit forsøg gav de ikke point. Indsatsen var fin. God energi og kamp gejst hele vejen. Pas på det ikke kun er dwigt i kontra arbejdet. 

Philip taber 1-13 til en stor modstander med dynamit i nogle lange ben, men på trods af nogle alvorlige hug gav Philip ikke op. Det var stærkt ikke at blive knækket af de hårde spark. Der skal arbejdes lidt med ikke at løbe angrebene ind og mere end et spark. Tænk også på at sparke ind i vesten og ikke op. 

Sofie vinder 6-1 i første kamp. Efter en lang først omgang hvor der bare bliver sparket løs fra begge sider, sluttes kamp fint af med kontra point. 
Semi finalen bliver vundet 11-10 efter endnu en kamp med rigtigt, rigtigt, rigtigt mange spark. 
Finalen byder på en høj modstander som spark hårdt og konsekvent og har vundet sine indledende kamp overbevisende. Sofie undgår meget fornemt mange af sparkede og sætter sin kontraer flot og får også mikset angreb ind. En flot kamp af begge ender i Golden point. To gange har Sofie en dommer som trykker, men da der endeligt er to dommerer som trykker er det til modstanderens fordel. Flot disiplineret indsats! 
Lidt arbejde med fod stilling og hoft, så sparkene ikke er op, men ind i vesten.

Tillykke med indsatserne. Jeg synes I kan være tilfredse med det I leverede og der skal nok komme en masse gode oplevelser til jer, hvis I fortsætter med at træne.

Joomla SEF URLs by Artio

made by mediegrafikeren © 2010 Powered by Joomla! CMS